Analyseresultaten vertalen naar een strategie

Alles gericht op structurele groei! We bieden oplossingen en concepten om de wensen van uw (potentiële) klanten, leden en donateurs te vervullen.

Uw organisatie is onvoldoende klantgericht en u wilt daar wat aan doen? U overweegt een marketingafdeling (opnieuw) in te richten? U wilt nieuwe klanten, leden of donateurs werven en de loyaliteit van bestaande klanten, leden of donateurs verhogen? Uw website levert niet voldoende leads op? De resultaten van City Marketing activiteiten blijven achter? U wilt nieuwe producten en diensten ontwikkelen en in de markt zetten? Uw inspanningen rond collectieve belangenbehartiging worden onvoldoende gewaardeerd of niet gezien door uw achterban en u wilt dit verbeteren? Of misschien wilt u een nieuwe marketingstrategie ontwikkelen waarbij u specifieke deskundigheid nodig heeft?

Zest Marketing helpt u graag bij het oplossen van deze - en andere - complexe marketingvraagstukken.

Strategie en onderzoek

Het ontwikkelen van strategieën doen wij veelal op basis van grondig onderzoek. Weten wat de klant, het lid of de donateur wil en hierop anticiperen. Onze strategieën zijn dan ook vraaggestuurd. 

Voordelen

Uw voordelen:

  • geen abstracte verhalen, maar concreet toepasbare oplossingen
  • meetbare resultaten
  • ondersteuning bij implementatie
  • verankering van kennis en gebruikte methodieken in uw organisatie via bijvoorbeeld trainingen en workshops