Naar aanleiding van het Onderzoek 2017 dat de Jagersvereniging heeft laten uitvoeren door Zest Marketing naar de opinie van Nederlanders over jacht, duurzaam benutten, natuurbeheer en schadebestrijding zijn er diverse publicaties in de Nederlandse media verschenen. Zo werd er op maandag 16 oktober in het tv-programma Goedemorgen Nederland in 4 live-reportages door WNL aandacht besteed aan de opening van het jachtseizoen.

Deze live-reportages zijn terug te kijken via de volgende links: Goedemorgen Nederland item om 7:10 uur (live-item start op 7:40), Goedemorgen Nederland item om 7:40 uur (intro start op 0:13 en live-item start op 7:57), Goedemorgen Nederland item om 8:10 uur (live-item start op 7:53) en Goedemorgen Nederland item om 8:40 uur (met interview met Janneke Eigeman) (intro start op 0:13 en live-item + interview starten op 6:13).

Leave a comment